Wie ben ik

Bette Cryns

Ik ben Bette Cryns en muziek zit in mijn DNA. Als Master in Music, ben ik gepassioneerd door het spelen van coole gitaarsolo's en het neerzetten van stevige drumgrooves. Misschien niet het typische beeld van een vrouwelijke ondernemer.

Jarenlang heb ik op podia gestaan, met vele bands gespeeld en gecomponeerd. Maar al snel ontdekte ik een extra passie: het begrijpelijk maken van ogenschijnlijk complexe materie, en mensen begeleiden bij hun eigen muzikale doel.

Mrs. Parker

In de muziekscene kennen ze me als "Mrs. Parker" vanwege mijn geliefde Parker-gitaar, een originele Parker-Fly gemaakt van mahoniehout en carbon. Deze gitaar werd mijn handelsmerk en zo ontstond de naam Mrs. Parker.

In 2006 besloot ik mijn eigen pad te volgen als pedagoog. Ik begon met het coachen van gitaristen vanuit mijn eigen muziekkamer thuis. Zo ontstond Mrs. Parker School - een knipoog naar mijn beginnende muzikale avontuur.

Drummers, ukelele-spelers en gitaristen waaronder ook veel hoogbegaafde individuen vonden hun weg naar mijn lessen. Mijn kleine initiatief groeide uit tot een bloeiende creatieve hub, dankzij mijn gepersonaliseerde aanpak en handig online reserveringssysteem.

Welkom bij Mrs. Parker School

Mijn prachtige studio in de Lange Leemstraat is mijn tweede thuis geworden, waar ik iedereen met open armen ontvang. Ik kijk er steeds naar uit om geïnspireerd te blijven door de diverse mensen die hier komen en hen te helpen hun muzikale dromen te ontplooien.

Hoogbegaafden onderwijs

Naast het verwelkomen van iedereen, heb ik me ook gespecialiseerd in het lesgeven aan hoogbegaafden. Ik geloof in het luisteren naar elk individu en het bieden van een veilige ruimte waar autonome, nieuwsgierige en sensitieve personen zich kunnen ontwikkelen.

Als moeder van een hoogbegaafde zoon, begrijp ik zowel professioneel als persoonlijk de pittige uitdagingen en prachtige aspecten van hoogbegaafdheid.